Laddstolpar

Vi har laddare inom samtliga segment, offentlig destinationsladdning och snabbladdning som är utrustade med integrerade kortterminaler. Dessutom tillhandahåller vi administrationsfria laddningslösningar anpassade för bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

22kWh

Bee Meter - 22kW

Bee Meter Duo är den perfekta laddningslösningen för elbilar på offentliga eller kommersiella platser, såsom köpcentrum, hotell, arbetsplatser, parkeringsanläggningar och kommunala områden. Denna universella laddstation är utrustad med en inbyggd bankkortsterminal som accepterar alla de vanligaste betalningsmetoderna som bankkort, digitala plånböcker, QR-koder, förbetalda kort, NFC med fler.

Genom att kunna erbjuda elbilsförare en snabb och bekväm betalningsmetod missar du inte en enda försäljning och dina kunder får en smidig laddningsupplevelse. Som betalningsförmedlare hanterar Pay N Charge alla betalningar och säkerställer att endast för-autoriserade transaktioner genomförs, så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

22kWh

Laddning till bostadsrättsförening

Bekymmersfri elbilsladdning med uppkopplade laddstolpar till BRF Precis som bredband, TV och telefoni är trygg och smidig elbilsladdning på väg att bli ett grundkrav för bostadsrättsföreningar. Vare sig ni har medlemmar som redan har laddbara bilar, eller om ni vill framtidssäkra för att bidra till omställningen mot det fossilfria samhället så hjälper vi er ta fram den optimala lösningen för att erbjuda laddning av elbil med laddboxar och laddstolpar till er BRF. Bland vårt utbud av laddboxar och laddstolpar till BRF hittar du flera olika modeller som en eller flera bilar kan koppla upp sig till samtidigt. 

240-400kW

Ultrasnabb DC-Snabbladdare

120-240kW

DC - Snabbladdare

47kWh

DC kompakt

DC Compact är den optimala laddlösningen för företag som vill ha korta laddningstider med likström men inte behöver en höghastighetslösning. Med en laddningseffekt på upp till 47 kW är den betydligt snabbare än vanliga laddare och möjliggör att ladda fordon mycket snabbare. Med DC Compact kan ditt företag erbjuda kunder och anställda en smidig laddningsupplevelse, vilket är både tidsbesparande och kostnadseffektivt.

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se