Offentlig laddning för elfordon

Publik laddstationer

Pay N Charge erbjuder en helhetstjänst med smidig betalning direkt på laddaren, anpassningsbara priser och förenklad bokföring, vilket sparar tid och pengar för ägaren samtidigt som det ger en fördelaktig helhetsupplevelse för användaren.

Offentliga laddstationer

Vi erbjuder laddare utrustade med bankkortsterminal som tar emot alla kort (Visa/Mastercard) och mobila plånböcker för snabb och smidig betalning direkt vid laddaren. Detta sparar tid och minskar administration för både företag och användare. Våra laddare är av högsta kvalitet och installationerna utförs alltid av certifierade installatörer för att garantera en trygg och pålitlig laddupplevelse.

Alla ska kunna ladda!

Pay n Charge strävar efter att skapa en enkel och smidig laddningsupplevelse för alla elbilsägare i Norden. Genom att bygga infrastrukturen tillsammans med våra kunder vill vi bygga en smart laddinfrastruktur som uppfyller deras behov och önskemål. Vi värnar om användarnas personliga integritet och tillåter konsumenten att behålla kontrollen över sin persondata, utan att behöva lämna ut känslig information såsom kunduppgifter och kortnummer. 

Genom att erbjuda en betalningslösning som inte kräver registrering eller medlemskap, kan även utländska kunder ladda. 

Kontakta rådgivare

Elbilsladdning med bankkort

Kontakta vår rådgivare Victor.

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se