Laddstolpar

Se våra olika laddstolpar vi erbjuder.

2x 22kWh

Bee Meter - Duo

Bee Meter Duo är den perfekta laddningslösningen för elbilar på offentliga eller kommersiella platser, såsom köpcentrum, hotell, arbetsplatser, parkeringsanläggningar och kommunala områden. Denna universella laddstation är utrustad med en inbyggd bankkortsterminal som accepterar alla de vanligaste betalningsmetoderna som bankkort, digitala plånböcker, QR-koder, förbetalda kort, NFC med fler.

Genom att kunna erbjuda elbilsförare en snabb och bekväm betalningsmetod missar du inte en enda försäljning och dina kunder får en smidig laddningsupplevelse. Som betalningsförmedlare hanterar Pay N Charge alla betalningar och säkerställer att endast för-autoriserade transaktioner genomförs, så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

22kWh

Bee Meter - VPOS Touch

Bee Meter VPOS är en smart laddningsstation som är speciellt utformad för att användas på företagets parkeringsplatser. VPOS är enkel att använda och kan levereras med eller utan en inbyggd kabel. Det integrerade betalningssystemet gör det möjligt för arbetsgivaren att enkelt tillåta företagsbilar, kunder och anställdas privata bilar att ladda utan någon administrativt krångel. Alla transaktioner hanteras automatiskt av betalsystemet, vilket accepterar alla betalningsmetoder med kreditkort, inklusive digitala plånböcker, NFC, QR-koder och förbetalda kort. VPOS styrs med DCS-systemet, som möjliggör följande funktioner:

240-400kW

Ultrasnabb DC-Snabbladdare

120-240kW

DC - Snabbladdare

47kWh

DC kompakt

DC Compact är den optimala laddlösningen för företag som vill ha korta laddningstider med likström men inte behöver en höghastighetslösning. Med en laddningseffekt på upp till 47 kW är den betydligt snabbare än vanliga laddare och möjliggör att ladda fordon mycket snabbare. Med DC Compact kan ditt företag erbjuda kunder och anställda en smidig laddningsupplevelse, vilket är både tidsbesparande och kostnadseffektivt.

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se