Utforska vårt laddarsortiment

Vi erbjuder lösningar för alla behov och segment, inklusive offentlig destinationsladdning och snabbladdning med integrerade kortterminaler för enkel betalning. Med över 15 års erfarenhet inom obemannad försäljning och mer än 8000 aktiva terminaler i Sverige, garanterar vi smidig betalning och pålitlig laddning.

2x 22kWh

DUO

Bee Meter Duo är den perfekta laddningslösningen för elbilar på platser som köpcentrum, hotell, arbetsplatser, parkeringsanläggningar och kommunala områden. Denna laddstation har en inbyggd terminal som accepterar bankkort, digitala plånböcker, QR-koder, förbetalda kort och NFC.

Erbjud snabb och bekväm betalning för elbilsförare och säkerställ att du inte missar någon försäljning. Pay N Charge hanterar betalningarna och garanterar att endast auktoriserade transaktioner genomförs, så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

22kWh

BRF, kontor och privat

Den ultimata lösningen för elbilsladdning i bostadsrättsföreningar och kontor. Med automatisk fasväxling och lastbalansering maximerar den elkapaciteten och undviker dyra nätverksuppgraderingar. Integreras enkelt med OCPP-kompatibla laddare, mäter förbrukning per användare och använder RFID för autentisering.

Med stöd för upp till 64 enheter per system, erbjuder VOOL Laddaren flexibel och skalbar laddning. Enkel installation och hantering gör den till en kostnadseffektiv och pålitlig lösning för alla dina elbilsladdningsbehov. Perfekt för både små och stora installationer.

Pay N Charges snabbladdare

Pay N Charge erbjuder snabbladdare för kommersiell användning med effekter från 40kW till 400kW. Våra laddare kan ladda två eller tre fordon samtidigt och är framtidssäkra med upp till 1000V maxeffekt. De är vätskekylda och har en användarvänlig 10.1″ LCD-pekskärm. Laddarna levereras alltid med en integrerad kortterminal som accepterar betalning via bankkort, digital plånbok, RFID eller speciella applikationer för obemannad försäljning.

Laddningen startar enkelt med plug-n-play, RFID, OCPP eller QR-kod. Anslut via Ethernet, 3G, 4G eller Wi-Fi. Våra laddare är kompatibla med CHAdeMO, GB/t och CCS-kontakter och är lätta att installera och underhålla. De uppfyller OCPP 1.6J och ISO 15118-standarder, har ett IP55-klassat hölje och CE-certifierade komponenter för högsta säkerhet.

Med Pay N Charges Snabbladdare får du en pålitlig och effektiv lösning för alla dina laddningsbehov.

40kW - Portabel

En portabel DC-snabbladdare på hjul, perfekt för verkstäder och eller platser du parkerar en timme eller längre.

Alternativt finns en väggmonterad variant av samma laddare för permanent installation på platser som parkeringsanläggningar, företag eller offentliga parkeringsplatser som man parkerar en timme eller längre.

Semi - snabbladdning

Vår 60 kW laddare är utrustad med en stor skärm som erbjuder tydlig användarinteraktion och stora möjligheter för marknadsföring.

Den är perfekt för att locka uppmärksamhet och ge användarna en enkel och informativ laddningsupplevelse.  

Snabbladdning

Effektiv laddning med skalerbar kapacitet från 60 kW till 240 kW.

Höghastighetsladdning med möjlighet att ladda flera fordon samtidigt, perfekta för högtrafikerade områden och kommersiella platser.

Satelliter

Snabbladdningsstation som laddar två, fyra eller sex fordon samtidigt.

Den är idealisk för motorvägar och kommersiella parkeringar. Optimerad laddning minskar effektbehovet, medan realtidsövervakning säkerställer effektiv drift och lägre kostnader. Stationen kan skalas upp till 960 kW med extra kraftbankar för att möta ökade laddningskrav.

Beställ en kostandsfri offert!

Optimera din laddningsinfrastruktur med våra flexibla och skalerbara lösningar.
sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se