Laddstolpar för parkeringsbolag

Med vår betallösning kan dina besökare enkelt betala med bankkort, mobilplånbok, RFID-tagg, app eller förhandsladdade kort. På så sätt kan du välja det betalsätt som passar dig bäst, och det blir enklare för parkeringsägaren att hantera betalningarna.

Parkeringsbolag i framkant

Laddplats till offentlig parkering

Genom att erbjuda direkt betalning på laddaren kan du minska administrativa kostnader och spara tid och pengar. Dessutom är enkelheten för användaren en viktig faktor för att främja användandet av elbilsladdning på offentliga parkeringar – ju enklare desto bättre!

Vi på Pay N Charge Nordic AB är engagerade i att göra elbilsladdning så enkel och smidig som möjligt för både användare och parkeringsbolag. Vårt betalsystem kan integreras direkt på laddaren och vi erbjuder olika betalningsalternativ som passar både användaren och parkeringsbolaget.

Kontakta oss på Pay N Charge Nordic för att lära dig mer om våra lösningar för elbilsladdning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra övergången till en smidig och enkel elbilsladdning!

Laddinfrastruktur

Vi på Pay N Charge Nordic är måna om att underlätta er som parkeringsbolag, genom att erbjuda en helhetstjänst som minimerar administrationen och främjar smidig hantering på era parkeringsplatser. Så kan ni lägga fokus på annat samtidigt som kunden får en fördelaktig helhetsupplevelse. Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa er att få de bästa förutsättningarna för laddning och frihet att fokusera på er egen drift.

  • Smidig hantering: Vi erbjuder en enkel och användarvänlig laddningslösning för elbilar som minskar administrationen och sparar tid och pengar för parkeringen.
  • Helhetstjänst: Vi skräddarsyr en helhetstjänst som inkluderar allt från installation till drift och underhåll av laddinfrastrukturen, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Öppet betalsystem: Vårt öppna betalsystem gör det enkelt för användaren att betala för laddningen med olika betalningsmetoder, vilket ökar användandet av laddinfrastrukturen.
  • Certifierade installatörer: Vi samarbetar med certifierade installatörer för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet vid installationen av laddinfrastrukturen.
  • Flexibilitet: Vi erbjuder laddare för alla behov, från offentliga laddplatser till snabbladdning och portabla laddare, vilket ger er flexibilitet att välja den bästa lösningen för era behov.

Kontakta rådgivare

Hur funkar det?

Kontakta vår rådgivare Victor.

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se