Elbilsladdning tillgängligt för alla

Pay N Charge

Vår vision är att göra laddning av elbil tillgängligt för alla, detta gör vi genom att erbjuda ett laddsystem med bankkortsbetalning!

Pay N Charge - När laddning är ett nöje!

Pay N Charges lösning är ett smart sätt att göra det enkelt och smidigt för elbilsägare att ladda sina fordon utan krångel. Istället för att behöva registrera sig i olika laddningssystem och uppge personlig information och kreditkortsuppgifter varje gång man vill ladda bilen, kan man använda sitt bankkort för betalning istället.

Detta innebär att du som elbilsägare inte behöver oroa dig för att dina personuppgifter hamnar i fel händer eller att du behöver registrera dig i flera olika system. Istället kan du ladda din bil på ett säkert och enkelt sätt, utan onödig administration.

Pay N Charge har en vision om att bygga en smartare laddinfrastruktur tillsammans med sina kunder, för att göra det ännu enklare att betala för elbilsladdning. De vill att det ska vara enkelt för alla att ladda sin bil, oavsett om man är en vanlig bilägare eller en arbedsgivare som vill skilja tjänstebilar, besökare och anställda.

Genom att låta din persondata förbli din och inte tvinga dig att uppge kunduppgifter eller kortnummer, ger Pay N Charge en säker och enkel lösning för elbilsladdning. Detta kan hjälpa till att öka användningen av elbilar genom att göra det enklare och smidigare att ladda dem.Enkelt för alla
Laddinfrastuktur för en hållbar framtid

En hållbar laddinfrastruktur är viktig för att minska koldioxidutsläppen och bidra till en bättre framtid för vår planet. Pay N Charge erbjuder ett brett utbud av laddare som hjälper företag och privatpersoner att ladda sina elbilar på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Fördelar med Pay N Charge:

  • Breddad betalningsacceptans: Vi erbjuder laddare med kortterminal, vilket gör att du kan betala med bankkort, digital plånbok, RFID eller APP. Detta gör det enkelt för alla att ladda sin elbil, oavsett om de har en smartphone eller inte.

  • Högre intäkter: Våra laddare har funktioner för prisdifferentiering, vilket gör att du kan ta ut olika priser för olika typer av användare eller tidsperioder. Du kan också ta betalt för parkeringsplatsen efter laddning.

  • Enkel administration: Våra laddare är enkla att installera och använda. Du kan få full översikt via vår molntjänst, samtidigt som vi tar ansvar för support, kundservice och debitering. Detta gör det enkelt att hålla reda på dina laddare och se till att de fungerar optimalt.

Våra lösningar för olika behov:

  • Offentlig laddning: Våra laddare är perfekta för offentliga parkeringsplatser, företagsparkeringar och andra platser där allmänheten behöver kunna ladda sina elbilar.

  • Privat laddning: Vi har laddare för privatbruk i hög kvalitet, smakfull design och enkel användning. Laddaren kommer med funktioner som tillåter dig att ladda när strömmen är billig, samt fasbalansering.

  • Snabbladdning: Vi har snabbladdare med effekter från 40-500kW, samtliga med integrerat betalsystem.

Rätt lösning för era behov och anläggning

Våra laddstationer

För att möta behoven erbjuder vi på Pay N Charge laddare för alla behov. Oavsett om det gäller offentlig eller privat användning, snabbladdning eller portabla laddare, så har vi en lösning som passar just era behov. 

Tillsammans med våra certifierade installatörer skräddarsyr vi en lösning som passar er, och ni har alltid en aktör att förhålla er till genom hela processen. Detta gör att ni kan känna er trygga med att ni får en laddinfrastruktur som fungerar optimalt för er verksamhet.

Vi tror att en enklare och mer tillgänglig laddinfrastruktur är viktigt för att nå klimatmålen och vi är stolta över att erbjuda en lösning som gör det möjligt.

Kontakta oss på Pay N Charge för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning för er verksamhet. 

Vi ser fram emot att hjälpa er att bidra till en bättre framtid för vår planet!

Årets laddplats 2021!

Årets Laddplats 2021 med laddplatsen på GLTK:

”Suveränt, en destinationsladdare med bankkortsbetalning. Världsklass vad gäller enkelhet och snabbhet.”

Hur funkar det?

Tillgänglighet

Kraftfull och rättvis laddning där du betalar per kW och ansluter din elbil med typ 2 kabel.

Öppen för alla

Betalning sker snabbt, enkelt och direkt med ditt bankkort.

Tydlighet

Laddaren instruerar elbilsföraren hur man gör för att ladda sitt fordon via animerade bilder i läsaren.

Flexibilitet

Skräddarsydda lösningar för både laddning och parkering.

3,7 - 0 kW

Standard effekt

Smartare

Lastbalansering

Inbyggda

Jordfelsbrytare

24/7

Uppkopplad

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se