Elbilsladdning tillgängligt för alla

Pay N Charge

Vår vision är att göra laddning av elbil tillgängligt för alla, detta gör vi genom att erbjuda ett laddsystem med bankkortsbetalning!

Pay N Charge - När laddning är ett nöje!

Pay N Charge lösning är ett smart sätt att göra det enkelt och smidigt för elbilsägare att ladda sina fordon utan krångel. Istället för att behöva registrera sig i olika laddningssystem och uppge personlig information och kreditkortsuppgifter varje gång man vill ladda bilen, kan man använda sitt bankkort för betalning istället.

Detta innebär att du som elbilsägare inte behöver oroa dig för att dina personuppgifter hamnar i fel händer eller att du behöver registrera dig i flera olika system. Istället kan du ladda din bil på ett säkert och enkelt sätt, utan onödig administration.

Pay N Charge har en vision om att bygga en smartare laddinfrastruktur tillsammans med sina kunder, för att göra det ännu enklare att betala för elbilsladdning. De vill att det ska vara enkelt för alla att ladda sin bil, oavsett om man är en vanlig bilägare eller en arbedsgivare som vill skilja tjänstebilar, besökare och anställda.

Genom att låta din persondata förbli din och inte tvinga dig att uppge kunduppgifter eller kortnummer, ger Pay N Charge en säker och enkel lösning för elbilsladdning. Detta kan hjälpa till att öka användningen av elbilar genom att göra det enklare och smidigare att ladda dem.Miljö

Elbilar har potentialen att minska utsläppen av växthusgaser betydligt jämfört med bilar med förbränningsmotor. En global studie från The International Council on Clean Transportation (ICCT) visar att elbilar som körs på en europeisk elmix kan bidra med upp till 69% lägre utsläpp av växthusgaser under sin livstid. Detta innebär att över tid kan elbilar bli ännu mer miljövänliga och en bättre lösning för transportbehov.

För att dra nytta av fördelarna med elbilar och göra det enklare för människor att använda dem behöver vi en bättre laddinfrastruktur. Det är här Pay N Charge kan hjälpa till. Med deras lösning för enklare och mer tillgänglig elbilsladdning behöver användarna inte längre oroa sig för krångliga betalningsprocesser. Pay N Charge har integrerat en bankkortsterminal på varje laddpunkt, vilket gör att du enkelt kan betala för laddningen direkt på plats med ditt bankkort.

Denna enklare och mer tillgängliga laddinfrastruktur gör det också lättare för företag att erbjuda sina anställda möjligheten att ladda sina elbilar på arbetsplatsen. Detta kan både öka företagets hållbarhetsprofil och underlätta för de anställda att använda elbilar som en del av sitt dagliga arbete.

För att nå klimatmålen behöver vi en enklare laddinfrastruktur. Kontakta Pay N Charge idag för att kunna erbjuda enkel elbilsladdning med bankkortsterminal integrerat på varje laddpunkt. Låt oss tillsammans bidra till en bättre framtid för vår planet.

Rätt lösning för era behov och anläggning

Våra laddstationer

För att möta behoven av en bättre laddinfrastruktur, erbjuder vi på Pay N Charge laddare för alla behov. Oavsett om det gäller offentlig eller privat användning, snabbladdning eller portabla laddare, så har vi en lösning som passar just era behov.

Tillsammans med våra certifierade installatörer skräddarsyr vi en lösning som passar er, och ni har alltid en aktör att förhålla er till genom hela processen. Detta gör att ni kan känna er trygga med att ni får en laddinfrastruktur som fungerar optimalt för er verksamhet.

Vi tror att en enklare och mer tillgänglig laddinfrastruktur är viktig för att nå klimatmålen och vi är stolta över att erbjuda en lösning som gör det möjligt för fler att använda elbilar som en del av sitt dagliga liv.

Kontakta oss på Pay N Charge för att diskutera era behov och få en skräddarsydd lösning för er verksamhet. Vi ser fram emot att hjälpa er att bidra till en bättre framtid för vår planet!

Årets laddplats 2021!

Årets Laddplats 2021 med laddplatsen på GLTK:

”Suveränt, en destinationsladdare med bankkortsbetalning. Världsklass vad gäller enkelhet och snabbhet.”

Tillgänglighet

Kraftfull och rättvis laddning där du betalar per kW och ansluter din elbil med typ 2 kabel.

Öppen för alla

Betalning sker snabbt, enkelt och direkt med ditt bankkort.

Tydlighet

Laddaren instruerar elbilsföraren hur man gör för att ladda sitt fordon via animerade bilder i läsaren.

Flexibilitet

Skräddarsydda lösningar för både laddning och parkering.

Hur funkar det?

3,7 - 0 kW

Standard effekt

Smartare

Lastbalansering

Inbyggda

Jordfelsbrytare

24/7

Uppkopplad

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se