Laddstolpe bostadsrättsförening

För bostadsrättsföreningar blir det allt viktigare att kunna erbjuda elbilsladdning, oavsett om era medlemmar redan har laddbara bilar eller om ni vill vara i framkant. Med Pay N Charge Nordic kan ni enkelt erbjuda laddning till boende och besökare med en framtidssäker helhetslösning.

 

Vi har lösningen!

Elbilsladdare

Laddboxar som har allt vad AC laddning kan erbjuda och lite till!

Enkelhet för HELA föreningen!

Pay N Charge Nordic är en komplett leverantör som tar hand om allt från rådgivning och planering till installation av en färdig driftsatt laddlösning där vi tar hand om administration, debitering och som enkelt kan anpassas efter era behov. Vi erbjuder flexibla betalningslösningar för både boende och besökare med rättvis kostnadsfördelning och erbjuder bankkortsterminal på varje laddstolpe. Vi sköter all administration, fakturering samt står för kontinuerlig service, underhåll och laddsupport.

Vi erbjuder ett skalbart laddningssystem som kan anpassas efter era behov. De som använder laddarna betalar för laddningen direkt på laddaren och intäkterna från laddningen går tillbaka till föreningen. Detta innebär att de som kör elbil får en enkel och smidig laddupplevelse, medan fossilbilsägare slipper oroa sig för några kostnader till laddlösningen. Ni som bostadsrättsförening slipper hantera en massa administration och kräver ingen investering!

Hos oss får ni allt ni behöver för en smidig och effektiv laddningslösning!

Marknadsledande betallösning!

Vi erbjuder en flexibel betalningslösning för bostadsrättsföreningar som ger boende och besökare möjlighet att ladda sina bilar på föreningens laddstolpar. Föreningen bestämmer själv vad det ska kosta att ladda per kWh och debiteringen är klar redan vid stolpen.

Så här fungerar det:

  1. Bostadsrättsföreningen sätter priset för laddningen per kWh
  2. Användaren scannar bankkort, mobil plånbok eller laddbricka
  3. Vi ersätter bostadsrättsföreningen för den förbrukade elen per kWh genom automatisk återbetalning av laddintäkterna
  4. Föreningen behöver ingen administration i samband med laddningen

På så sätt kan föreningen enkelt erbjuda laddning till sina boende och besökare, samtidigt som de slipper krånglig administration och fakturering.

50% bidrag!

Dra nytta av Ladda bilen-programmet från Naturvårdsverket och få upp till 50% i bidrag för att installera laddstolpar på parkeringsplatsen. Vi hjälper gärna till med allt från kostnadsuppskattning för laddplatser och installation till en komplett ansökan av bidrag via Naturvårdsverket. Med detta program kan föreningen få upp till

  • 15 000 kronor per laddplats, som täcker maximalt
  • 50% av totalkostnaden,
  • Gäller både laddstolpar och installationskostnader.

Läs mer om bidraget.

Kontakta rådgivare

Elbilsladdning med bankkort

Kontakta vår rådgivare Victor.

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se