Senaste Nytt

Det senaste om Pay N Charge och elbilsladdning!

Elbilsladdning med bankkort

Bankkortsbetalning eller mobilplånbok på AC och snabbladdare!

Betalningen görs med bankkort, mobilplånbok, RFID-tagg, app eller via förhandsladdade kort.

För att bygga ett långvarigt samarbete med våra kunder och samarbetspartners arbetar vi efter en lukrativ avtalsmodell, som baserar sig i att vi bygger laddinfrastruktur tillsammans med våra kunder. En modell som blir gynnsam för slutanvändaren, men inte minst för den som erbjuder laddningen på sin parkeringsplats.

Laddningen ska vara tillgänglig för alla, oavsett om du kommer som ny eller återkommande kund. Är det besökare som kommer ifrån ett annat land med sin bil eller inte använt laddaren tidigare betalar man för sin laddning på samma vis första gången som du alltid kommer att göra, med en betalmetod som alla har i fickan.

Plugga i bilen, blippa kortet och laddningen startar, svårare än så är det inte!

Vi levererar en helhetstjänst som inkluderar administration, standardinstallation, drift, underhåll, felanmälningar samt all annan administration kopplat till laddningen.

Laddarna är uppkopplade på mobilnätet, fördelarna vid detta är många, men för att nämna några så kan vi effektivt utföra uppdateringar, felsökningar och support digitalt.

Ni får tillgång till ett back-office system – här får ni tillgång till alla rapporter som skulle önskas.

Laddarna levereras fullutrustade, inkluderat 5-års garanti.

Parkeringsägaren bestämmer själv kWh priset och de som laddar betalar endast för de kWh som laddats.

Hur blir det då i en förening – vem ska betala?

Eftersom man betalar direkt genom betalterminalen så påverkas inte den delen utav föreningen som inte kör elbil, de som laddar betalar för sin förbrukning, direkt på terminalen. Det blir således ingen administration för föreningen och heller inga kostnader för de som inte kör laddbara bilar. Föreningen eller företaget som har laddning på sin parkering erhåller sedan den stora delen utav de löpande intäkterna, vilket innebär en passiv intäkt.

Ta kontakt så skräddarsyr vi en lösning även för er!

info@payncharge.se

sv_SESvenska

Telefonnummer:
010-585 84 00

E-post:
info@payncharge.se